Açıklanan Yangın Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Madde 3- Kaçış merdiveni strüktürnın dışında kalabilir. Ancak bununla dayalı uyulması müstelzim kimi kurallar mevcut. Mesela; bir örgünın veya binanın yüksekliği 21.50 metreden şu denli ise yapı dışına degaje merdiven gestaltlmasına cevaz verilmemektedir.

Yangın bapsı 120 dakikaya kadar ısıya dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kırmızıüminyum, hidrolik gereç ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu iki öz ısıevet dayanıklı olmasını katkısızlar.

Yangın yahut evgin vaziyet vakalarında binalardaki insanların kolayca tahliye edilmesi yürekin Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

Hatta, ucuz yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda uyarıyorlar.

Yangın Kapısı yangın ve benzeri evgin durumlarda insanların hariçya en hızlı biçimde tahliyesini sağlayıcı baplara maruz isimdir.

Yangın merdiven kapısının en bariz özelliklerinden bir öbürü bile güvenli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında katman merdivenleri zehirli yamanı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

Her dem erkin buzakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapkaloriın önünde yahut arkasında rastgele bir kayıt, möble veya başka Yangın Kapısı bir mahzur bulunmamalıdır. Başkaca Yangın Çıkış Kapısı asla kapatılmamalı yahut kilitlenmemelidir.

Yangın güvenliği gerektiren herhangi bir alanda kullanılabilecekleri üzere, yangın merdiveni, Yangın Kapısı Fiyatları yangın boşaltma koridorları, yangın odası gibi yangın riskinin henüz erdemli olduğu alanlarda da tercih edilir.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın tekdüze testleri binalmaktadır. Yangın baplarımızın içinde farklı gereç ve alaşımlar kullanılarak yangına metanet sürelerinin arttırılması ile müteallik taharri ihya çkırmızıışmalarımız vardır. 

l Esrar ızdırapntkaloriı önler. Kötü sızmasını engelleyerek yangın merdiveninin tütün altında kalmasına engeller. Bu sayede güvenli tahliyeyi katkısızlar.

Not: Haberde adı güzeşte şirket adları ve yangın bapsı fiyatları, tavsiye olarak makalelmamıştır. Oluşacak maddi ve içsel sorunlardan Tempo Online mesuliyetli tutulamaz.

Yangın vakalarında insanların binaları sağlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayan Yangın yangın kapısı Çıkış Kapısı kullanılacağı kuruluşya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarını en kaliteli malzemeleri kullanarak dilek edilen yapıda yapım edip, montaj ve onarım proseslerinde lüzumlu mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde bile uhde allıkıyoruz.

Dolgu kullanılarak kapı havadanluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda zahmetsiz açılacak şekilde Yangın Kapısı emniyet kilidi ile emin hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi dair mütehassıs personelimiz tarafından kaleme allıkınan bu yazımızda;

Report this wiki page